دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

کیفیت هوا در سراسر پایتخت آلوده است

کیفیت هوا در سراسر پایتخت آلوده است کیفیت هوای تهران برای دومین روز پیاپی در شرایط ناسالم برای همه گروه های جامعه قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۱۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 31
کد خبر: ۷۲۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، کیفیت هوای تهران برای دومین روز پیاپی در شرایط ناسالم برای همه گروه‌های جامعه قرار گرفت. در این شرایط جز افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان، افراد دیگر هم باید فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

در حال حاضر ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون از حد سلامت خارج شده و میانگین غلظت آلاینده‌های هوا بر روی عدد ۱۵۴ قرار گرفته است. این عدد میانگین شاخص کیفیت هوا در ۱۲ ساعت گذشته با تاکید بیشتر بر روی سه ساعت آخر در شرایط جوی متغیر برای میانگین کل ایستگاه‌ها است.

آلاینده دی اکسید نیتروژن و ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون نیز در آستانه ورود به شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه قرار دارند.

سازمان هواشناسی هشدار داده است با ادامه روند پایداری‌های جوی کیفیت هوای کلانشهرها به شدت کاهش خواهد یافت. استاندار تهران نیز از احتمال تعطیلی تهران در روزهای آتی سخن گفته است.

در این شرایط شهردار تهران پیشنهاد کاهش یک درجه‌ای دما در منازل را ارائه داده است، در حالی که به گفته کارشناسان وسایل حمل و نقل و صنایع بیشترین اثر را بر افزایش غلظت آلاینده‌های زمستانه دارند.

سید آرش حسینی میلانی رئیس کمیته محیط‌زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران نیز گفته است: با استمرار سکون هوا تا دوشنبه اگر با همین آهنگ در شهر فعالیت وجود داشته باشد خطر وضعیت بنفش یا هشدار وجود دارد.

 

مهر

کلمات کلیدی: هواشناسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار